Competitieprogramma Sport Vereent 1:

De KNVB heeft op 31 maart gemeld dat het amateurvoetbalseizoen in zijn geheel* ten einde is ten einde is.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland. Dit naar aanleiding van de door het kabinet aangekondigde maatregelen. Er worden geen kampioenen, promovendi en degradanten aangewezen. Elke club begint volgend seizoen weer in de klasse waarin de clubs momenteel actief zijn.

* Uitgezonderd die teams die nog voor Europees voetbal strijden.

Programma eerstkomende thuiswedstrijden SJO Stellingwerven:

* Uitgezonderd die teams die nog voor Europees voetbal strijden.