Leden informatie

Schoppen Troef

Voor het wedstrijdprogramma en uitslagen verwijzen wij u naar onze digitale nieuwsbrief 'Schoppen Troef'. Deze wordt wekelijks met zorg samengesteld door onze jeugdcommissie. Schoppen Troef bevat daarnaast de wedstrijdverslagjes van de jeugd, de pupil van de week, informatie vanuit het bestuur en/of commissies en de club-agenda voor vergaderingen en acties. Ontvang je deze nog niet? Stuur dan een e-mail naar onze jeugdcommissie via sportvereent30@hotmail.com.

Facebook-groep VV Sport Vereent

Spelers, ouders en fans kunnen ook lid worden van onze facebook-groep 'VV Sport Vereent'. Via deze pagina wordt meerdere malen per week informatie gedeeld. Bijvoorbeeld het actuele wedstrijdprogramma, foto's van wedstrijden en trainingen, oproepjes voor een scheidsrechter of algemene informatie van Sport Vereent.