Onze sponsoren

Sport Vereent wordt door veel bedrijven en steunende leden gesponsord. Hier zijn wij als kleine vereniging erg trots op! Veel lokale bedrijven staan in ons programmaboekje met een advertentie, steunen de club door een reclamebord langs het veld of zijn wedstrijdsponsor van een thuiswedstrijd van het eerste elftal. Speciale vermelding verdient Assurantiekantoor Brandsma; sinds jaar en dag sponsoren zij ons drukwerk.

Wilt u ook een steentje bijdragen, als vrijwilliger, kledingsponsor of financieel? Laat het ons weten en neem contact met onze secretaris over de mogelijkheden.

Alle sponsoren, op welke wijze dan ook, hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Houtdrogerij Friesland BV

Sinds 2015 is Houtdrogerij Friesland BV hoofdsponsor van Sport Vereent. Zij steunen de vereniging met kleding voor het eerste elftal en financieel.

Café de Bokke

Café De Bokke is al jaren kledingsponsor van het tweede elftal. Tevens is café De Bokke op zondag een vaste uitvalsbasis voor veel spelers om het voetbalweekend af te sluiten.

Kledingsponsoren jeugd